| ..:Auskarai i bamba:.. | |
|
+3Pievaaa Indrute *Hayden Panettiere;]]~ 7 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
*Hayden Panettiere;]]~ Prezidentė Hayden;]]~
Pranešimų skaičius : 474 Age : 28 Registration date : 2008-03-02
| Temos pavadinimas: ..:Auskarai i bamba:.. Sk. 04 20, 2008 4:15 pm | |
| | |
|
| |
laura Svečias
| |
| |
Indrute ..:Nauja zvaigzdute:..
Pranešimų skaičius : 4 Registration date : 2009-03-03
| Temos pavadinimas: Re: ..:Auskarai i bamba:.. Antr. 03 03, 2009 4:04 pm | |
| auskaras i bamba siaip nera labai skausminga procedura.. ;]] bet man labai skaudejo, nes man neuzsalde.. ji pamirso, man taip pati pasake..;]] siaip visi sako kad skausmingiausia yra kai suznubia su znyplemis, na bet as nieko nejauciau kai znybe ( o man netgi nebuvo uzsaldyta ) o kai vere adata skausmas buvo, bet kai atleidzia znyples jis dinksta.. ir siaip labai reik priziureti bamba.. nes kaikuriems gija netgi iki metu ir virs man uzgijo per 3 menesius ;]] bet grazu labai grazu o ipatingai vasara.. ;]] | |
|
| |
Jūratė o Svečias
| Temos pavadinimas: Auskarai i bamba Tr. 03 25, 2009 1:50 pm | |
| Indre norėčiau paklausti kada galima pasikeisi auskara ir kada galima maudytis pvz. juroj ? |
|
| |
Jūratė o Svečias
| |
| |
Pievaaa ..:Nauja zvaigzdute:..
Pranešimų skaičius : 1 Registration date : 2009-04-08
| Temos pavadinimas: Re: ..:Auskarai i bamba:.. Tr. 04 08, 2009 12:48 pm | |
| Esu girdejus,kad ne i visas bambas galima vert auskara.. Gal kas zinote ar tai tiesa? | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: ..:Auskarai i bamba:.. Št. 04 11, 2009 11:31 pm | |
| Jurate siaip galima po 3 menesiu, bet ne visoms juk vienodai gija.. ir siaip patartina ilgiau panesioti | |
|
| |
| |
| |
Simuti ..:Nauja zvaigzdute:..
Pranešimų skaičius : 8 Age : 27 Registration date : 2009-05-07
| Temos pavadinimas: Re: ..:Auskarai i bamba:.. Kv. 05 07, 2009 3:29 pm | |
| Norėčiau 30 auskariuko. | |
|
| |
Lymante Svečias
| Temos pavadinimas: Auskaras i bamba Pir. 05 11, 2009 2:53 pm | |
| Drauge sake kad i bamba vertis visiskai neskauda,bet kita diena skauda labiau.As pati versiuos sia savaite koki ketvirtadieni.Zinokit pigiai veria ,,Vetrungei,,,o ,,Akropolyje,, tikriausiai brangiausia. Akropolyje-jei turi auskara-85 lt. jei ne-130 lt. Big'e-su savo auskaru-50 lt.jei ne-90 lt. Vetrungei-su savo-40 lt.jei ne-80 lt. P.S labai zinokit graziai atrodo. |
|
| |
Lyamnte Svečias
| Temos pavadinimas: Auskarai Pir. 05 11, 2009 2:55 pm | |
| As noreciau 90 arba 110 nr.auskariuko.labai grazus... |
|
| |
Gintare ;]* ..:Nauja zvaigzdute:..
Pranešimų skaičius : 1 Registration date : 2009-05-28
| Temos pavadinimas: Re: ..:Auskarai i bamba:.. Kv. 05 28, 2009 4:53 pm | |
| Gal zinot kur Kaune poigiai auskarus i bamba veria? ;] | |
|
| |
Lymante Svečias
| Temos pavadinimas: Auskaras i bamba Kv. 06 04, 2009 6:43 pm | |
| siandien suejo kaip 3 savaites as isiverus.gal kas zinot ar buna tokiu atveju kad metalas i bamba apskritai netinka?-pvz, buna istisai raudona. |
|
| |
Simuti ..:Nauja zvaigzdute:..
Pranešimų skaičius : 8 Age : 27 Registration date : 2009-05-07
| Temos pavadinimas: Re: ..:Auskarai i bamba:.. Pen. 06 05, 2009 5:15 pm | |
| Lymante, manau, kad tikrai būna, bet ne visiems. | |
|
| |
chillin_ Svečias
| Temos pavadinimas: Re: ..:Auskarai i bamba:.. Št. 10 31, 2009 8:10 pm | |
| Sveikos Iš tikrųjų tai tikrai verta vertis, nes nesveikai gražu būna jau iškart įsivėrus ;D. Galiu viska papasakoti, kaip kas vyko. Vėriausi Kaune Akropolyje. Užtrukau tik 15 min ir jau buvau su auskaru baboj . Atėjau, paprašė pažymėjimo, kad turiu 18 metų, padaviau draugės (visiškai nepanašios, tiktais abi tamsių plaukų) kadangi man 16. Pažiūrėjo tik į datą ir sako einam ruoštis ;DD Truputuką bijojau, nes visad kai jama kraują iš venos apalpstu, bet be reikalo taip . Atsiguliau ant gulto ir liepė atlaisvinti diržą, tada užpurškė šaldomo skysčio ir liepė išsirinkti auskarą . Tada pasakė, kad pas mane bambos sandara truputuka kitokia nei įprastai ir kad vers auskarą ne tiesiai, o pagal kryptį dešiniau.. Pajamė žnyples ir sužnybė, kad pakeltų odą. Biškį skaudėjo, bet nk, įmanoma pakentėti ;D tada pajamė kateterį ir įdūrė.. o va tada tai skaudėjo, bet trumpai, tai nk, iškentėjau ;D įvėrė auskarą ir užsuko burbuliuką užklijavo pleistrą ir davė lapuką, kaip prižiūrėti po procedūros, tada vsio, sako gali eiti. Sumokėjau 60 litų už vėrimą, 40 už auskarą ir 18 už gydomą purškikį. Tada išėjus pradėjo svaigti galva ir buvo juoda juoda, nes sakau, man taip būna ;D Nusipirkau ledų ir pasėdėjus ant suoliuko džiaugiausi savo blizgučiu pilve . Tikrai labai gražu. Sėkmės kas versis. . |
|
| |
... Svečias
| Temos pavadinimas: Re: ..:Auskarai i bamba:.. Sk. 12 27, 2009 1:09 pm | |
| Aš tai kaip vėriausi žiauriai bijojau. Bet visiškai nieko nejaučiau kaip dūrė. Tik truputį jaučiau kaip leido vaistus. Persivėriau auskarą gal po vieno su puse mėn. ir viskas buvo gerai po auskaro įvėrimo gal po1 mėn. ėjau į baseiną ir labai bijojau, kad nk neatsitiktų, bet viskas buvo gerai. |
|
| |
mazytea Svečias
| Temos pavadinimas: ... Pen. 01 01, 2010 5:42 pm | |
| Sveikos as ir turiu bamboj auskara gal zinote ka daryti kad nepuliuotu? nes veriausi pati ;D |
|
| |
gabriele Svečias
| Temos pavadinimas: Re: ..:Auskarai i bamba:.. Pir. 03 29, 2010 2:55 pm | |
| nuo keliu metu galima vertis auskara i bamba?nieko blogo nepagalvos vereja jei ateiciau su mama? |
|
| |
lauryte6 Svečias
| |
| |
Biilduke Svečias
| Temos pavadinimas: Re: ..:Auskarai i bamba:.. Sk. 05 09, 2010 5:49 pm | |
| Na aš irgi pasidalinsiu savo patirtimi tai va, labai labai norėjau auskariuko bet mama nelabai teleido bet iš savo pinigu isiveriau prieš 4mėnesius. vėriausi salone kur ir visus kitus auskarus, tai va visai nebaisu paguldo nudezinfekuoja kažkaip atrodo lyg su žnyplėm taip skylute praduria ir su tokia adata kaip virbalu įveria auskara. kai pradūrė biškuti skaudėjo bet nieko kokia savaite miegodama gulėjau ant vieno šono nes biški skaudėjo o šiaip viskas gerai sugijo, nesigailiu labai patinka man ir labai vasaros laukiu bet patinka man per pamokas arba per kūno kultūra pasukiot jį o draugėms tai šlykštu xDD dabar labai į liežuvį noriu kiek girdėjau patinka berniukam kai bučiuojas tai gal kada isiversiu |
|
| |
kas Svečias
| |
| |
laura Svečias
| Temos pavadinimas: Re: ..:Auskarai i bamba:.. Št. 06 12, 2010 9:45 pm | |
| sveikos gal zinot kiek laiko reiktu laikyti ta pleistriuka? nes zadu uz keliu dienu vertis auskara |
|
| |
ruta Svečias
| Temos pavadinimas: Auksiniai auskarai i bamba. Antr. 06 29, 2010 7:55 pm | |
| Laba diena, gal domina auksu dengti ir auksiniai auskarai i bambą (ne kinietiški). Ačiū.
|
|
| |
ruta Svečias
| Temos pavadinimas: Auksiniai auskarai bambai. Antr. 06 29, 2010 8:41 pm | |
| |
|
| |
Abbey Svečias
| |
| |
Sponsored content